yksityisyys

Tietosuojakäytäntömme - lasergunpro.com

Me Lasergunprossa pidämme tärkeänä, että hallitsemme henkilötietojasi turvallisesti ja yhdenmukaisesti asiaankuuluvan lainsäädännön kanssa.


Tämä käytäntö kuvaa, miten me ja siihen etuyhteydessä olevat yritykset keräämme, paljastamme, käytämme, säilytämme tai käsittelemme muutoin henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tämä käytäntö selittää:

• Kerättämämme henkilökohtaisten tietojen tyypit ja tarkoitukset, joihin niitä keräämme;

• Kuinka hallitsemme sinusta keräämiäsi henkilökohtaisia ​​tietoja;

• Kuinka pääset käsiksi ja korjaat näitä tietoja;

• Kuinka voit tehdä valituksen näiden tietojen käsittelystä.

Tämä käytäntö ei rajoitu nykyisiin asiakkaisiin, vaan kaikkiin ihmisiin, jotka ovat tekemisissä kanssamme.

TÄMÄN YKSITYISYYSPOLITIIKAN SOVELTAMINEN

1. Olemme oma yritys, joka toimii Alankomaissa. Toimitamme asiakkaille sähkö- ja taloustavaroita myyntisopimusten yhteydessä.

2. Olemme Alankomaiden yksityisyydensuojalakien alaisia. Tämä kuvaa, miten organisaatiot ja valtion virastot voivat kerätä ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja, julkistaa ne ja myöntää käyttöoikeuksia.

a. Henkilötiedot ovat tietoja tunnistettavasta henkilöstä; ja se sisältää tietoja kirjaajan kirjaamasta kuolemasta vuoden 1995 syntymä-, kuolema-, avioliitto- ja parisuhderekisteröintilain tai aikaisemman lain (kuten syntymä-, kuolema- ja avioliittolaki määrittelee vuonna 1995) ja suhteiden perusteella XNUMX).

3. Kunnioitamme henkilötietojasi, ja tässä tietosuojakäytännössä selitetään, miten hallitsemme niitä. Tämä tietosuojakäytäntö koskee Lasergunproa ja kaikkia siihen liittyviä yrityksiä.

4.Tietämättä tämän tietosuojakäytännön viitteistä tai erityisistä esimerkkeistä, tämä ei ole tyhjentävä luettelo henkilökohtaisista tiedoista, jotka olemme keränneet.

Miksi keräämme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja

5. Suhtaudumme henkilökohtaiseen yksityisyyteesi vakavasti. Voimme kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta:

a. koska annoit tämän suoraan meille, esimerkiksi yhteystiedot, syntymäaika ja luottokorttinumerot tai pankkitilin tiedot;

b. koska lomakkeen hakija on toimittanut meille tietosi henkilökohtaisena erotuomarina;

C. koska rekrytoija tai muu vastaava palveluntarjoaja on toimittanut meille tietosi asemasta kanssamme;

d. tarjota pyytämäsi palvelu, kuten tietojen toimittaminen toiselle yritykselle palkintojen tai pisteiden jakamiseksi;

e. käsitellä myyntihakemuksesi asettelu ja / tai palvelupyyntö;

f. tarjota sinulle tarpeitasi parhaimmat palvelut;

g. parantaa palveluitamme esimerkiksi keräämällä ja analysoimalla tilastollisia ja tutkimustietoja sekä evästeiden käyttöä;

h. koska tarjoat palveluita tai tavaroita meille;

i. mihin tahansa yllä olevaan ja palveluihimme suoraan liittyviin tarkoituksiin;

j. tarjota seurantatietoja Lasergunprosta, mukaan lukien vastaaminen kommentteihin tai kysymyksiin tai palveluidemme tarjoaminen sinulle;

k. täyttää kaikki ohjelmien julkisen rahoituksen vaatimukset, mukaan lukien tuntemattomien tilastotietojen vastaanottaminen ja kerääminen;

l. seurata ja arvioida olemassa olevia palveluita ja suunnitella tulevia palveluita;

m. jos meitä vaaditaan jakamaan tietosi hallituksen tai sääntelyviranomaisten kanssa lain edellyttämällä tai sallimalla tavalla.

6. Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi vain sellaisiin tarkoituksiin, jotka liittyvät suoraan siihen syyyn, jonka vuoksi ne meille toimitettiin, ja mihin voisit kohtuudella odottaa meidän käyttävän tietojasi. Tähän voi kuulua henkilökohtaisten tietojen jakaminen muiden palveluntarjoajien kanssa (mukaan lukien toimituspalveluntarjoajat, markkinointipalveluntarjoajat, IT-tuotteet ja palveluntarjoajat sekä suoraveloituskauppiaidemme kanssa).

7. Esimerkkejä siitä, missä voimme kerätä ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja, ovat:

a. Tuotteita ja / tai palveluita koskevan pyyntösi käsittely;

b. Ottaen huomioon soveltuvuutesi tuotteisiimme ja / tai palveluihimme;

C. Tilisi hallinta mukaan lukien pyynnöt ja tuotteiden ja / tai palveluiden tarjoaminen;

d. Raporttien toimittaminen tuotteestasi ja / tai palvelutoiminnastasi käyttäjän pyynnöstä;

e. Tuotteiden ja / tai palvelujen toimittaminen sinulle postitse, jossa työntekijöidemme ja / tai palveluntarjoajien on ainakin tiedettävä nimesi ja osoitteesi voidaksesi toimittaa palveluita ja tuotteita;

f. Ilmoittaminen meille tai kumppanijärjestöistämme saamillemme erikoistarjouksista tai alennuksista;

g. Harkitsemme meille lähettämääsi työhakemusta tai ansioluetteloa.

8. Voimme jakaa tietosi hallitukselle tai sääntelyelimille (kuten IRD- ja kauppakomissiolle) tarpeen tai lain salliman mukaisesti. Nämä virastot voivat myös jakaa näitä tietoja Alankomaiden ulkopuolisten organisaatioiden tai toimistojen kanssa.

Kuinka keräämme tietoja

9. Keräämme mahdollisuuksien mukaan henkilökohtaisia ​​tietoja suoraan sinulta, paitsi jos se on meille kohtuutonta tai epäkäytännöllistä. Lasergunpro voi myös kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja eri tavoin, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, kun sinä:

a. käytä verkkosivustoamme;
b. soita meille;
C. Kirjoittakaa meille;
d. Lähetä meille sähköpostia;
e. vieraile henkilökohtaisesti;
f. antaa meille palautetta;
g. ostaa tai käyttää tuotteitamme ja / tai palveluitamme.

10. Joissakin tapauksissa keräämme tietoja sinusta kolmansilta osapuolilta, jos on kohtuutonta tai käytännöllistä kerätä sitä suoraan sinulta. Voimme esimerkiksi kerätä henkilökohtaisia ​​tietojasi henkilöltä, joka antaa tietosi henkilökohtaisena erotuomarina, tai rekrytoijalta, joka ehdottaa sinua asemaan kanssamme.


Henkilökohtaisten tietojen paljastaminen

11. Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

a. Emme paljasta henkilökohtaisia ​​tietojasi toiselle henkilölle, ellet ole antanut suostumustasi tai jos sovelletaan yhtä yksityisyyttä koskevan lain poikkeuksista. Jos mahdollista, tiedot, jotka voivat kohtuudella tunnistaa sinut yksilöksi, poistetaan ensin.

12. poikkeukset

a. Lukuun ottamatta edellä mainittua, Lasergunpro ei luovuta tietojasi kolmansille osapuolille, ellei sovelleta yhtä tai useampaa seuraavista tilanteista:

i. olet antanut meille luvan tehdä tämä;

ii. luulet kohtuudella, että käytämme tai toimitamme näitä tietoja muihin tarkoituksiin kuin mihin ne on kerätty;

iii. se on muuten vaadittu tai laillisesti sallittu;

iv. se estää tai vähentää vakavaa uhkaa ihmisen elämälle, terveydelle tai turvallisuudelle tai kansanterveydelle tai turvallisuudelle;

v. meidän on kohtuudella tarpeen ryhtyä asianmukaisiin toimiin epäiltyihin laittomiin toimiin tai vakaviin väärinkäytöksiin, jotka liittyvät toimintoihimme tai toimintaamme;

vi. se on kohtuudella välttämätöntä lain täytäntöönpanemiseksi.

13. Esimerkkejä

a. Asiakastiedot: Lasergunpro ylläpitää kaikkien asiakkaiden tietoja, mukaan lukien taloudelliset tiedot, joita on ehkä jaettava ajoittain rahoituslaitosten, valtion virastojen tai sääntelyvirastojen kanssa.

b. Tuotteiden toimitus: Tuotteemme voi toimittaa sinulle ulkoinen kuriirijärjestö. Tuotteiden toimittamiseksi meidän on ilmoitettava nimesi, osoitteesi ja tietyissä tapauksissa (kuten vaaralliset tai vaaralliset aineet) pakkauksen luonne tai sisältö.

TIETOJEN JULKISUUS KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KANSSA

14. Voimme paljastaa henkilökohtaisia ​​tietoja Alankomaissa toimiville palveluntarjoajillemme, mukaan lukien tietotekniikkatuotteiden ja palveluntarjoajillemme ja suoraveloituskauppiaillemme. Sitoudumme suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi varmistamalla, että näiden palveluntarjoajien maat tarjoavat samanlaisen suojan yksityisyyden suhteen tai että teemme sopimuksia organisaation tai elimen kanssa yksityisyyden suojan takaamiseksi. Lasergunpro jakaa säännöllisesti tietoja Alankomaissa toimivien organisaatioiden kanssa.


VOIN PYSYTYTYTYYTYYTYYTYYMYYTYMYYJEN NÄYTÄ MYÖS?

15. Sinun on valintasi antaa meille tietoja. Jos se on laillista ja käytännöllistä, sinulla on mahdollisuus olla tunnistamatta itseäsi tai käyttää fiktiivistä nimeä kommunikoidessasi kanssamme. Voit pysyä nimettömänä, kun käytät joitain verkkosivustomme osia tai meidän hallinnoimia sivustoja.

16. Saatamme joutua keräämään henkilökohtaisia ​​tietojasi, jos haluat tiettyjä tuotteita tai palveluita. Jos päätät pidättää vaaditut tiedot, emme ehkä pysty toimittamaan sinulle pyytämiäsi tuotteita tai palveluita.

TIETOJEN TURVALLISUUS JA VARASTOINTI

17. Tallennamme tietosi monilla tavoilla, mukaan lukien fyysisesti (kuten paperimuodossa) tai sähköisesti ulkoisten tietojen tallennuspalveluiden tarjoajien kanssa. Yksityisyytesi ja tietosi turvallisuus on meille erittäin tärkeää, joten kun tallennamme tietojasi ulkoisten palveluntarjoajien kanssa, teemme sopimusjärjestelyjä näiden palveluntarjoajien kanssa varmistaaksemme, että he toteuttavat aiheelliset toimenpiteet tietosi suojaamiseksi.

18. Suoritamme asianmukaiset toimenpiteet suojaamaan hallussamme olevia henkilökohtaisia ​​tietojasi väärinkäytöksiltä, ​​häirintöiltä, ​​luvattomalta käytöltä, muokkaamiselta, katoamiselta tai paljastumiselta. Tähän sisältyy tietojen varastointi, kerääminen, käsittely, siirto ja tuhoaminen. Nämä vaiheet sisältävät, mutta eivät rajoitu niihin:

a. varmistaa, että tietokonejärjestelmissämme ja verkkosivustoissamme on tietoturvajärjestelmiä, kuten päivitetyt palomuurit ja tietojen salaus;

b. turvajärjestelmien ylläpito ja rakennusten valvonta;

C. luottamuksellisuussopimusten toteuttaminen työntekijöidemme ja urakoitsijoiden, alihankkijoiden, palveluntarjoajien ja heidän edustajiensa kanssa;

d. kaikki työntekijät ja urakoitsijat, jotka käsittelevät, käsittelevät tai työskentelevät henkilötietojen kanssa työtehtävissään, seuraavat koulutuskurssia kanssamme tietosuojakäytännöstämme ja menettelyistämme sekä tiedon ja tietojen tallennuksen hallinnasta ennen näiden tehtävien suorittamista

e. ylläpitää tietosuojakäytäntöjä ja -menettelyjä asiakirjojen säilyttämistä varten ja

 

f. toteutetaan varmennusmenettelyt kaikille tiedusteluille / tapahtumille sen varmistamiseksi, että vain valtuutetuilla henkilöillä on pääsy henkilötietoihin.

19. Verkkosivumme saattaa sisältää linkkejä ulkoisiin verkkosivustoihin. Suosittelemme, että tarkistat näiden ulkoisten verkkosivustojen tietosuojakäytännöt, koska emme ole vastuussa heidän tietosuojakäytännöstään.



TIETOJEN SAATAVUUS JA KORJAAMINEN

20. Ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että kaikki keräämämme, käyttämämme tai paljastavat henkilökohtaiset tiedot ovat tarkkoja, ajantasaisia, täydellisiä, asiaankuuluvia ja eivät ole harhaanjohtavia.

21. Korjaamme kaikki henkilökohtaiset tiedot, jotka uskomme olevan virheellisiä, vanhentuneita, epätäydellisiä, merkityksettömiä tai harhaanjohtavia. Tähän voi kuulua kohtuullisten toimenpiteiden ilmoittaminen kaikille organisaatioille tai valtion virastoille, joille on annettu tietoja korjauksesta. Voit milloin tahansa pyytää pääsyä henkilötietoihisi tai oikaista sitä ottamalla yhteyttä meihin alla olevien yhteystietojen kautta. Annamme sinulle pääsyn tietoihisi, paitsi jos jotain yksityisyydensuojalain mukaista poikkeusta sovelletaan.

a. Esimerkiksi jos käyttöoikeuden myöntäminen olisi laitonta.

22. Jos pyydät tietojesi käyttöä tai korjaamista, vastaamme kohtuullisessa ajassa (yleensä 30 päivän kuluessa). Jos pyyntösi hylätään, lähetämme sinulle kirjallisen ilmoituksen hylkäämisen syistä ja siitä, kuinka voit tehdä valituksen päätöksestä.

SUORA VIESTINTÄ JA MAHDOLLISET MATERIAALIT

23. Ajoittain voimme lähettää mainosmateriaalia ja tietoja viranomaisilta tai muilta kolmansilta osapuolilta.

24. Jos et halua vastaanottaa näitä viestejä, ota meihin yhteyttä peruuttaaksesi tilauksen kyseisestä postituslistasta.

25. Voimme myös käyttää tietojasi antaaksemme sinulle tietoja muiden organisaatioiden palveluista, jos tietosuojalaki sallii tai kun olet suostunut käyttämään tai paljastamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi suoraa viestintää ja mainosmateriaalia varten.

26. Periaatteemme on, että jokainen suora viestintä- tai mainosmateriaali sisältää lausunnon, joka osoittaa, että voit pyytää olla saamatta meiltä lisämateriaalia ottamalla yhteyttä meihin annettujen tietojen avulla. Huomaa, että jos valitset tämän vaihtoehdon, tämä estää myös sinua saamasta alennuksia ja ilmoituksia tulevista tarjouksista sekä muuta tuotteitamme koskevaa informaatiota.



EVÄSTEET

27. Lasergunpro.com-verkkosivusto ja meidän hallinnoimamme sivustot käyttävät "Evästeet" -nimistä ohjelmistoa verkkosivustosi vierailun kirjaamiseen ja tilastotietojen keräämiseen.

28. Käytämme näitä tietoja verkkosivustojemme hallinnassa ja parantamisessa. Emme käytä näitä tietoja henkilöllisyytesi tunnistamiseen. Keräämämme tiedot sisältävät:

a. tietokoneesi IP-osoite;

b. verkkotunnuksesi nimi;

C. verkkosivustolle pääsyn päivämäärä ja aika;

d. sivut avattu ja asiakirjat ladattu;

e. aiemmat vieraillut sivustot

f. jos olet käynyt verkkosivustolla aiemmin; ja

g. käytettävän selainohjelmiston tyyppi.

29. Voit asettaa selaimesi poistamaan evästeet käytöstä, kun vierailet verkkosivuillamme. Jotkut verkkosivustomme toiminnoista eivät kuitenkaan välttämättä ole käytettävissä, jos valitset tämän.

YKSITYISYYSPOLITIIKAN PÄIVITYKSET

30. Päivitämme tietosuojakäytäntömme ajoittain. Sivustollamme on uusin tietosuojakäytäntö.


OTA YHTEYTTÄ
31. Lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen service@lasergunpro.com